Over Anthurium

Anthuriums zijn echte wereldreizigers!

Anthuriumplanten groeien in het tropisch regenwoud, waar ze genieten van de hoge luchtvochtigheid, het groene bladerdak en de heerlijke warmte. Maar… Voilà, deze tropische schoonheid heeft al in 1862 haar weg naar Europa gevonden!

Waarom is de Anthurium altijd zo populair?

De fleurige Anthurium is een echte allemansvriend. Hieronder tippen we kort de 5 belangrijkste factoren aan.

Tijdloos

Het design van de Anthurium is tijdloos. Ze passen daarom in elke trend! Dat is een kunst apart anno 2020. Met haar frisse, vrolijke en toch elegante uitstraling voelt deze ‘Amigo onder de bloemen’ zich overal thuis. Ze doet het goed in huis, serre, openbare ruimtes, op werkplekken en in de zorg. Kortom: overal!

Duurzaam

Een Anthurium is duurzaam vanwege de teelt en natuurlijk omdat ze eindeloos bloeien. Ze is met recht een heuse krachtpatser; Anthuriums zijn de langst houdbare snijbloemen en langst bloeiende kamerplanten. Dat is genieten… en zeker niet met mate. Een fijn cadeautje van de natuur.

Iedereen kan met haar overweg + je kan haar overal kwijt = genieten voor langere tijd!

Elegant

Precies zoals de kolibrie uit ons logo is de Anthurium; vrolijk, tropisch en elegant! Wist je dat de Kolibrie de enige vogel ter wereld is die zowel voor- als achteruit kan vliegen? Hij kan ook “stil staan” in de lucht, zijwaarts en zelfs ondersteboven vliegen. Net zo allround als de Anthurium!

Gezond

Ze doet je daarnaast ook een stukje natuur en zuivere lucht cadeau. Lees hier alles over in onze Blog

Easy

Last but not least; echt ie-der-een kan met haar overweg. Groene vingers of niet. Veel aandacht vraagt ze niet!

SLUITEN
Toevoegen aan winkelwagen