Care Plants & Flowers

Hoe hou ik mijn Anthurium HEPPIE?

Gefeliciteerd… de Anthurium is de langst bloeiende kamerplant, daar ga je lekker lang van genieten! De Anthurium vraagt minimale verzorging en geeft je in ruil daarvoor maandenlange bloei. De perfecte plant dus. Daarnaast zorgt deze tropische plant voor zuivere lucht en een goed binnenklimaat. Op kantoor, in de horeca, in huis of waar dan ook… ze voelt zich overal thuis! Maar hoe verzorg je een Anthurium? Haar roots liggen in het Tropisch Regenwoud en daarom heeft ze een paar kleine wensen. Lees hier hoe je haar extra glans en vrolijkheid geeft.

Water

1x per week een beetje water is prima. Ben je het een keer vergeten? Geen probleem; deze kamerplant kan tegen een stootje.

Snoeien

Een Anthurium kan je met een gerust hart snoeien; uitgebloeide bloemen of oude bladeren mogen eraf geknipt worden. Leef je uit! De plant krijgt door haar nieuwe coup zelfs nog meer energie!

Standplaats

  • Met een beetje beschutting tegen fel zonlicht maak je de Anthurium helemaal happy
  • Van origine is de Anthurium een hoge luchtvochtigheid gewend en dat maakt haar uniek; creëer met nog meer Anthuriums samen een groene oase in je badkamer! Of geef haar een extra boost door haar regelmatig met een plantenspuit te verfrissen
  • Heb je alleen een plekje met minder licht? Dan geeft ze je minder bloemen cadeau maar wel meer groen blad! 
  • Tocht? Of een tempratuur onder de 16 c? Liever niet! 

Verzorging Flowers

Wist je dat een Anthuriumbloem met gemak 3 weken staat te shinen in een vaas? Dat ze letterlijk een schoonheid is? Anthuriums staan namelijk altijd elegant met hun voetjes in schoon, helder water en daar zorgt ze gewoon helemaal zelf voor! Wel zo makkelijk. Wil je toch het aller allerbeste aan je boeket bieden?

Lees dan deze simpele tips:

  • Na de aankoop mag je een stukje van haar steel afsnijden en een vaas met kraanwater aanbieden… geef haar een leuke plek en voilà! Ze heeft het minstens 3 weken naar haar zin!
  • Ze heeft geen plantenvoeding nodig (maar het mag wel)
  • 1x per week nieuw water en 1 cm van de steel af; dat is een waar beautymoment! Maar zelfs dat hoeft niet perse

Zo zie je maar… Don’t worry, be happy! Groene vingers of niet. Deze tropische allemansvriend is sowieso een sterke krachtpatser waar echt iedereen lang plezier van heeft. Enjoy!

SLUITEN
Toevoegen aan winkelwagen